Jeannette Welp, spreker

‘Muziek & het brein’ is een theatrale, interactieve lezing waarbij de zaal daadwerkelijk muziek gaat maken.

[wpaft_logo_slider category=”Klanten”]

Pitch Jeannette Welp

In 1 minuut zie je wat Jeannette doet, en ook hoe ze het doet; muziek maken zorgt voor verbinding, teamwork en een open blik. Niet alleen zijzelf.. echt alle spelers in de boomwhacker orkesten stralen!  

Over Jeannette

In haar lezing bespreekt zij een aantal unieke eigenschappen van muziek en dat ondervindt het publiek aan den lijve; er ontstaat een instant boowhacker orkest. Het belang van creativiteit, en in dit geval muziek maken, is belangrijk in iedere organisatie, en waarom… dat wordt duidelijk in deze lezing.

Jeannette is musicus, begonnen als fluitiste en docent. De laatste jaren spreekt ze over het effect van  muziek op het brein. Op het podium is zij in haar element, haar missie is om zoveel mogelijk volwassenen muziek maken te laten ervaren.

Jeannette als Spreker

Bekend van

TEDx Arnhem

Reactie op TEDx:
“De flair van een Amerikaan met de humor van een Brit en Noordhollandse nuchterheid met de uitstraling van Jodie Foster meets Sandra Bullock…”

Emosium

In 2017 werd het eerste Emosium gehouden; een combinatie van symposium en emotie. Het ervaren van muziek als je het actief maakt was hier een onderdeel van. Muziek is trilling, energie is ook trilling. Met deze gegevens in het achterhoofd maakte de zaal prachtige muziekstukken en verbonden ze zich met elkaar.

De Zonnebloem Almelo

Ook ouderen kunnen muziek maken. In November 2017 deed ik dat in Almelo, waar de leden van de Zonnebloem een verrassing workshop kregen. Eerst vermoedden zij dat het speelgoed was..de boomwhackers. Maar een instant boomwhacker-orkest bleek heel bijzonder te zijn. Een mooie dag!

Wil je weten of mijn interactieve lezing past bij jouw evenement?