Je team of organisatie in flow door de superkracht van muziek

Muziek zit in ons DNA, maar toch kan muziek maken voelen als ‘buiten je comfortzone’. Jeannette nodigt iedereen uit om juist van dit gezamenlijke avontuur te genieten en te leren. Muziek zorgt ervoor dat energie weer gaat stromen, voor het voelen en ervaren van gelijkwaardigheid  en verbinding. Een waardevol effect van het samen spelen in het synchroniseren tot een geheel.

Jeannette is een inspirerende spreker van bijzondere klasse 

 

Zij weet veel over verbinding en samenwerking, maar laat het vooral ervaren. In haar interactieve masterclass of keynote zorgt Jeannette ervoor dat de energie weer gaat stromen.

Ze laat daarbij de deelnemers de laatste inzichten uit de neurowetenschap zelf ervaren. Live wordt er dan al snel samen muziek gemaakt.

Er wordt samengewerkt, de verbinding wordt gevoeld en de deelnemers krijgen effectieve tools om in het eigen team te kunnen gebruiken.

Ze weet als geen ander humor met momenten van verstilling te combineren. Ook vertelt ze bijzondere verhalen over de unieke krachten van muziek waar de deelnemers zich in kunnen herkennen.

Of er nu 15 of 1500 man publiek is, er wordt altijd samen muziek gemaakt om direct de link te voelen met het verhaal dat Jeannette brengt.

Jeannette weet mensen persoonlijk te raken.

Een aanrader voor elk team dat een volgende stap wil maken in samenwerking!

 

 

 

Review Dura Vermeer Jeannette Welp

In februari 2023 heeft dit team van bouwbedrijf Dura Vermeer uit Hoofddorp een vrolijke teambuilding gedaan met veel samenspelen, plezier, mooie samenwerking meegemaakt.

Reactie: ‘Geweldige ervaring, iedereen deed volop mee, we kunnen weer verder!’

Jeannette neemt kleine én grote teams mee op een muzikale reis. De gemeente Nissewaard kwam met 100 medewerkers bij elkaar om het samenzijn te vieren, elkaar nog beter te leren kennen en te verbinden.

Reactie:’Vanaf de eerste minuut boeiend en interessant. Ik had het niet willen missen.’.

review Nissewaard Jeannette Welp
Lowan
review Nissewaard Jeannette Welp

Training voor teams. 
Ideaal voor onderwijs, openbaar bestuur en zorg.

 

 

 

Boomwhackers voor teams; training maar ook teambuilding.
Organisaties, bedrijven of teams kunnen een training boeken waarin we muziek actief gaan gebruik om verbinding en vertrouwen te laten groeien. Muziek is zachte communicatie in tegenstelling tot taal, maar beiden zijn nodig om goed te  kunnen presteren.

 

Samen met Novella

 

Jeannette werkt samen met Novella, dat events, congressen en trajecten organiseert.
Hier heeft de keynote ‘Samen! De verbindende kracht van muziek’ een mooie plek.
Novella zet haar sprekers in voor de kracht van creatieve en persoonlijke communicatie. Zij wil de deelnemers een memorabele ervaring meegeven. Leiderschap en verandering zijn terugkomende thema’s. Bij Novella kun je terecht voor congressen, jubilea en studiedagen voor het onderwijs.
Kijk op www.novella.nl
Of bel met Jaap Voerman op 06 533 32651

Wil jij ook een teamtraining of keynote speech?