Keynote speech en training

Muziek zit in ons DNA. Het geeft ons het gevoel van verbondenheid. Dit is van grote waarde voor de communicatie binnen teams en organisaties.  

Eerst verbinden, dan verdiepen!

Jeannette is een inspirerende spreker van bijzondere klasse. 

 

Zij weet veel over verbinding en samenwerking maar laat het vooral ervaren. In haar interactieve masterclass of keynote zorgt Jeannette ervoor dat de energie weer gaat stromen. Zij laat daarbij de deelnemers de laatste inzichten uit de neurowetenschap zelf ervaren. 
Live wordt er dan al snel samen muziek gemaakt. Er wordt samengewerkt, de verbinding wordt gevoeld, en de deelnemers krijgen effectieve tools om in het eigen team te kunnen gebruiken.
Zij weet als geen ander humor met momenten van verstilling te combineren. Ook vertelt zij bijzondere verhalen over de unieke krachten van muziek waar de deelnemers zich in kunnen herkennen.
Of er nu 15 of 1500 man publiek is, er wordt altijd samen muziek gemaakt om direct de link te voelen met het verhaal dat Jeannette brengt.

Jeannette weet mensen persoonlijk te raken.
Een aanrader voor elk team dat een volgende stap wil maken in samenwerking!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Training voor teams. 
Ideaal voor onderwijs, openbaar bestuur en zorg.

 

 

 

Boomwhacken voor teams;  training maar ook teambuilding.
Organisaties, bedrijven of teams kunnen een training boeken waarin we muziek  actief gaan gebruiken om  verbinding en vertrouwen te laten groeien.  Muziek is zachte communicatie in tegenstelling tot taal, maar  beiden zijn nodig om goed te kunnen presteren. 

 

Samen met Novella

 

Jeannette werkt samen met Novella, dat events, congressen en trajecten organiseert.
Hier heeft de keynote ‘Samen! De verbindende kracht van muziek’ een mooie plek.
Novella zet haar sprekers in voor de kracht van creatieve en persoonlijke communicatie. Zij wil de deelnemers een memorabele ervaring meegeven. Leiderschap en verandering zijn terugkomende thema’s. Bij Novella kun je terecht voor congressen, jubilea en studiedagen voor het onderwijs.
Kijk op www.novella.nl
Of bel met Jaap Voerman op 06 533 32651

Wil jij ook een teamtraining of keynote speech?