Selecteer een pagina

Teambuilding en training

Muziek zit in ons DNA. Het geeft ons het gevoel van verbondenheid. Dit is van grote waarde voor de communicatie binnen teams en organisaties.  

Eerst verbinden, dan verdiepen!

Jeannette geeft op unieke, frisse en aansprekende wijze:

 

– Eenmalige teambuilding of workshop

– Abonnement: Keuze uit 3 of 6  incompany teamtrainingen, waarbij muzikale teamvaardigheden worden aangeleerd. Hierdoor ontstaat positieve gezamenlijke energie en emotionele verbondenheid. De basis voor heldere communicatie.

 

 

 

Training voor teams. Eenmalig, of neem een abonnement.

 

 

 

Boomwhacken voor teams;  training maar ook teambuilding.
Organisaties, bedrijven of teams kunnen een training boeken waarin we muziek  actief gaan gebruiken om  verbinding en vertrouwen te laten groeien.  Muziek is zachte communicatie in tegenstelling tot taal, maar  beiden zijn nodig om goed te kunnen presteren. 

 

Voor de kinderen:

Het schoolpleinconcert

 

Alle kinderen van de hele school op het plein om een concert te geven voor de ouders.Groep 1 t.m. 8 doet mee. Geweldig om mee te maken voor de kinderen en de leerkrachten. Samen muziek maken en een presentatie van 25 minuten verzorgen.

Hoe werkt dat, een schoolpleinconert?
Alle klassen krijgen een workshop van 30 minuten, waarin ik alle onderdelen van de uitvoering doorneem. Belangrijk hierin is dat de kinderen leren goed op de dirigent te letten, tegelijk te beginnen en te eindigen, en de volgorde van de uitvoering te begrijpen. Alle onderdelen worden goed doorgenomen, zodat de presentatie een feest is.

Wil jij ook een teamtraining of workshop? Of wil je een abonnement afsluiten?